luni, 12 ianuarie 2009

Romanul...o minte uimitoare:))

Flower Power:)

Mirobolant.....

Best friend day:)

   Alexutule,
 
  Nici nu pot sa exprim in cuvinte cat de tare ma bucur ca te-am reintalnit, un prieten bun ce esti, poate cel mai bun pe care l-am avut vreodata, mi-ai facut o surpriza cum nici nu puteam sa am mai buna.
  Atatia ani au trecut peste noi si inca suntem, parca, din acelasi aluat facut, aceiasi apa si acelasi pamant....  gandurile ne unesc si ne aduc aproape chiar daca drumurile pe care le-am urmat sunt atat de diferite.  Si la 90 de ani,daca ii prindem:) o sa ne povestim vrute si nevrute la fel ...cu gura pana la urechi, razand in fata problemelor si aducand si celorlalti din jurul nostru un strop de fericire in aceasta lume care pare sa se dastrame.... NOI suntem viitorul, il traim in fiecare zi si il contemplam fara sa vrem, un viitor mai bun pentru toti, un viitor lipsit de probleme, un viitor asa cum visam impreuna copii fiind..
  Promit solemn sa nu ma schimb si sa-ti fiu alaturi prieten drag oriunde ne-ar duce in continuare caile intortocheate ale vietii...
 
  Ai mare grija de tine....nu uita de latex in triplu strat:)))))))))  Brazilia e o tara uimitoare..... dar nu ca Romania...
 
  In speranta reintalnirii te salut cu stima...
 
Al tau prieten.....
 
Mihai
 
 
 
 
  

Fragmente din noul an...

     Desi abea a inceput, noul an, pare sa aduca numai surprize, atat bune cat si rele din pacate. Cred ca este singura perioada din 1 ian pana azi in care pot sa-mi aduc aminte fiecare zi in parte in amanunt si cred ca-mi voi putea aminti pt tot restul vietii.  Doi pasi inainte, trei inapoi....  asta ar parea intr-o varianta destul de sumbra caracterizarea noului an.
  Trebuie sa vad insa altfel totul..  orice sfarsit este un nou inceput! Trebuie sa nu uit ca iubesc si ca asta face mai mult decat orice altceva pe lume... valorile personale, familia, prietenii adevarati si momentele unice, acestea ne definesc atunci cand tragem linie..
  Inca un hop pe care sper sa-l trecem impreuna, deoarece, numai gandind ca unul singur ne vom descurca..
  Ma bucur ca am langa mine oameni de valoare,care, cu a lor prezenta ma vor bucura de fiecare data cand ne vom reintalni.
 
  Oana, esti o fata cum rar mai gasesti, cu totii am facut multe eforturi sa invatam impreuna multe lucruri noi si desi am fost in postura de invatator, simt ca am invatat eu mai multe de la tine decat am reusit sa-ti transmit. Alaturi de tine am fost pus in cea mai grea postura in care un leader poate fi pus, o decizie grea pe care a trebuit sa o iei asupra ta, o alegere care desi nu este de dorit , poate face si bine in acelasi timp.
   Pentru asta ai castigat respectul meu total si prietenia deasemenea.
  Sper ca in continuare sa dai dovada de aceiasi bunavointa, daruire si spirit de echipa de care ai dat dovada in aceste cateva luni, care, desi putine, apasa asupra mea precum un car de ani.
 
  Ma bucur ca am avut o angajata ca tine si sunt gelos pe cei pe care in viitorul apropiat ii vei numii noii tai colegi.
 
  Sanatate si minte limpede sper sa ai in continuare si sper sa nu uiti ca in persoana mea nu ai doar un fost sef ci un nou prieten.
 
Cu drag.....Mihai