miercuri, 25 martie 2009

In alta lume....

     Abea acum incep sa-mi revina simturile .. parca m-am trezit dintr-un vis urat, uimitor ce ganduri poate sa-i aduca in minte unui om o asa stare, delirul din cauza temperaturii, frisoanele, durerile te fac sa-ti simti si cea mai mica parte anatomica din corp.  Totul incepe noaptea dupa ora 3, te trezesti brusc transpirat, intr-o baie de aburi desi e frig afara..  Incerci sa te misti dar orice miscare te jeneaza, corpul tau nu mai poate raspunde si te simti pierdut, of... te gandesti daca ai mancat ceva inainte sa te pui la somn, nu-ti poti aduce aminte, dar stomacul tau pare a fi insa cel mai afectat de gripa asta nenorocita... mi-e greata, numai sa ma gandesc la mancare si imi simteam matele in gat, ce dezgust! Mintea si corpul tau sunt de acum 2 unitati separate, doua entitati aflate intr-o continua batalie .
  Te zvarcolesti si incerci sa te alinti ... lasa ca trece...  ai mai trecut prin asa ceva.. dar brusc un nou val de caldura te cuprinde, transpiri si tremuri din toate incheieturile, iti vine sa urli de durere....  dar nu e nimeni aici sa te auda, nu e nimeni sa te mangaie si sa te stearga cu o compresa ...  chinuitor gandul, nu te poti ridica din pat, cata durere.... un efort inimaginabil sa ajungi pana in bucatarie... acolo, uiti de ce ai ajuns, te clatini, nu vezi bine, incerci sa te agati de ceva sa nu cazi si reusesti intr-un sfarsit sa-ti pui un pahar cu apa.. iei o inghititura dar parca ceva in tine se rupe, din nou launtrul tau se da peste cap si inceci sa gasesti drumul spre baie, te pregatesti pentru ce e mai rau... dar reusesti sa te abti de la asa ceva..
   Se face ora 4, ora 5, ora 6, ora 7... incet incet parca temperatura iti mai scade...te linistesti intratat incat sa poti adormi, chinuitor somn .. dar asteptat mai ceva ca un cadou de craciun..  nu reusesti sa dormi mult, convulsile te chinuie si acum, simti o raza de soare cum strapunge geamul si cade exact pe pleoapele tale grele chinuite dupa o asa noapte .... te linistesti si mai mult gandindu-te ca a trecut ce e mai greu dar in acelasi timp nu poti sa nu te gandesti la noaptea ce va venii, oare ce surprize iti va mai aduce si aceasta?  ... 
   Oare vei gasi o mana intinsa care sa te scape de durere? Oare te va mangaia cineva? Oare totul e doar un cosmar?
 
Ramane de vazut....