vineri, 6 februarie 2009

O raza de soare:))

Azi 06.02.2009 la ora 8:43 a iesit soarele din nori pana la ora 08:46, au fost 3 minute minunate si pline de ceva magic, simt cum soarele imi da viata si ma poate motiva sa zambesc:)
  Smile:))   it's a wanderfull day ...to love again...

Take a moment to listen...

Ia-ti o clipa libera, un moment, o secunda.... cauta un colt linistit, o cafenea dimineata, o banca in parc seara, un colt de natura.. orice poate insemna pentru tine liniste si relaxare.
Incearca macar pentru cateva minute sa nu vorbesti, sa nu te agiti, sa nu te misti.. sa nu te gandesti la nimic, sa respiri incet dar sa savurezi fiecare suflare, sa simti miresmele din jurul tau, sa vei cum timpul nu trece decat daca-l lasi tu sa treaca,sa simti ca tu controlezi totul, timpul, vremea, natura.
Sa poti opri timpul in loc, nimic sa nu mai miste, sa inghete fiecare zambet, fiecare lacrima, fiecare sarut, fiecare gand si toate sentimentele.. departeaza-te de toate... esti numai tu, totul s-a oprit, admira totul ca pe un pictura uriasa care surprinde ce inseamna viata. Frumos! ai spune, insa, imediat vei simti nevoia de eliberare, trebuie sa te misti, timpul trebuie sa treaca, un zambet trebuie sa fie urmat de un altul, o lacrima trebuie sa o preceada pe alta, un sentiment trebuie sa faca loc la altceva mai frumos..

Nu incerca sa opresti timpul, nu are rost... trebuie sa traiesti si sa inveti sa prinzi din zbor toate moemtele, sa te bucuri de ele atunci cand se intampla, nu te gandi pra mult inainte sa zambesti, inainte sa versi o lacrima si nu te indoii de ceea ce simti niciodata.... numai asa vei fi sincer si te vei putea bucura... ia un moment sa te gandesti la asta insa nu mai mult de atat...

The moment has passed...

Mihai.E.