marți, 20 ianuarie 2009

Un zambet pe zi...:)

Cea care zâmbeşte
când plouă,
când vremea e departe,
când e frig…
şi când poveştile mor.
Chiar şi când e tristă…

Cea care zâmbeşte
când ninge,
când timpul moare,
când toate trec…
şi când e nepăsare.
Chiar şi dacă ar plânge…

Cea care zâmbeşte
când se-nserează,
când e tristeţe,
când e zgomot…
şi când lumea se termină…
Chiar şi dacă… s-ar termina…

Mi-au atras atentia versurile de mai sus, nu atat prin simplitatea lor aparenta, cat prin ceea ce fiecare poate simti la rememorarea acestora in orice clipa a zilei.
Pacat ca doar atunci cand viata ne readuce la realitate numai pentru o secunda, le putem vedea cu adevarat sensul, doar atunci cand iti dai seama cat de firavi si trecatori suntem poti intelege cum zambetul inseamna totul.
Azi am zambit, am zambit vazand soarele sus pe cer stralucind parca inca adormit de aceasta iarna friguroasa, am zambit la albastrul limpede al cerului si am incercat sa-i fac si pe cei de langa mine sa zambeasca o clipa, sper ca fiecare sa-si aduca aminte de astfel de momente, cred ca am zambi cu totii mult mai des. Cum ar fi ca mergand pe strada sa vezi oameni zambind fara motiv? fara ca altii sa le arunce priviri ciudate si in dispret, suntem naivi in gandire si fapt, asta ne impiedica sa zambim, sa nu luam pe bune ceea ce ne este mereu in fata, indiferent de greutatile pe care le ai, incearca sa zambesti pentru ca azi ai avut sansa sa mai vezi odata cerul senin si sa auzi ciripitul pasarelelor agitate de razele soarelui.... Incearca sa te bucuri alaturi de mine, ca alaturi de noi sa se poata bucura si restul lumii.
Iubeste si vei fi iubit, astfel, vei vedea soarele in fiecare zi si cerul va fi pururea albastru in sufletul tau..

Zâmbeşte când ninge,
când timpul moare,
când toate trec…
şi când e nepăsare.
Chiar şi dacă ar plânge…

Somn Usor si Vise Placute...

Sir_Iahim

P.S.

Un cantec sa va imbie la somn:)