miercuri, 14 ianuarie 2009

O noua zi in paradis ...

  Duck it!
 
Mai am si asa zile in care simt ca-mi moare orice speranta, nici macar nu mi-am citit horoscopul dimineata?!?!?!  probabil ar fi trebuit sa o fac, poate m-ar fi influenta sa am o zi mai buna.
  In sinea ei a fost buna, in mintea mea a mers prost, something snapped !!! Oh yeah....and it's big!
  Degeaba inchid ochii si sper sa dispar undeva departe, s-a stricat teleportatorul sau naiba stie ce.
M-am saturat... nici nu o sa ma chinui sa-l repar in seara asta, nu are rost.
  Nu mai am chef sa vorbesc cu nimeni, ma plictisesc pe mine insumi in unele zile, desi , daca stau sa ma gandesc mai bine as avea o mie de motive sa ma bucur, pe naiba, ma amagesc singur.
  Uneori nici sentimentele ce au reinascut in mine nu ma pot ajuta. Fara ele insa...nici nu vreau sa ma gandesc ce ar fi, in ce lume aiurea traim !!!  sa-ti fie frica de propriile ganduri, sa te feresti de constiinta ta cand nu ai gresit cu nimic, sa te mustrezi pentru greselile altora, o porcarie... hai ca suna prea EMO.. si-mi cer scuze cand zic asta..
   You know...it's just one of thows days...cand iti vine sa-ti iei rucsacul din cui si sa pornesti la drum.. poate m-au obosit prea tare ultimele zile si m-au adus in starea asta, desi stiu ca dimineata voi fi gata sa o iau de la capat, seara asta insa va trece fff greu si mai nimic nu intrevad sa ma ajute sa dorm.
  Soo...fuck it'all.. nu merita tot imi spun, sper insa sa nu ajung sa si cred asta...ar fi mai grav cu siguranta..   
 
  Cu totii suntem trecatori prin viata, toate vin si pleca la un moment dat, why give a fuck?
 
Answer me that!
 
Sir_Iahim