marți, 31 martie 2009

Planet of the apes...




 
   Planeta maimutelor, sase miliarde jumate de maimute, incredibil ce multi am ajuns sa fim! Suma asta face ca statistic fiecare din noi luat in parte sa fie nesemnificativ. Egal cu zero! Asta ar trebui sa ne intre bine in cap,insa, nu spun asta ca un lucru rau.. e chiar foarte benefic; poti sa te simti chiar mai bine, mai liber si sa scapi de inhibitii cand vrei sa faci ceva constructiv.. Stiu ca tot ce fac este deasemenea nesemnifcativ pentru lumea in care traiesc, adevarata valoare a faptelor noastre nu se rgaseste decat in interiorul nostru, decat ratiunea proprie este ceva care are de castigat prin cresterea stimei de sine.  Greu de castigat glorie eterna si laurii victoriei in lumea in care traim, insa putem macar sa incercam sa traim cu noi insine mai bine...  sa mai lasam din frustrari deoparte si sa nu mai punem la suflet orice situatie nefavorabila.
  Sanatatea este cea care trebuie sa primeze, asta face omul sa se dezvolte si sa creasca, sa-si mentina valorile umane si respectul fata de ceilalti.
   Am observat ca toate acestea dispar in cazul in care te imbolnavesti, egoismul este cel care te guverneaza, nu-ti mai pasa de nimic si instinctul de supravietuire intra in actiune, involuezi rapid pana la gradul de maimuta, poate chiar mai jos, esti in stare de fapte incredibile, ganduri negre iti invadeaza creierul si nu mai gandesti corect... Ce imagine intunecata a fiintei umane, uneori mi-ar placea sa fiu asa in fiecare zi. Sa nu-mi pese de nimeni si nimic, sa fiu superficial in tot ce fac, sa nu-mi doresc decat mie binele si in rest sa calc in picioare pe toti si pe toate...  sa nu vad decat inainte fara sa privesc in laturi.. oh ce sentiment puternic, asemanator cu ura, ura pe care o simt acum fata de valorile care m-au inselat, si care m-au facut sa cred ca pot exista si...altfel.. fals! cat se poate de fals!
  Asa ca...nu te minuna de unde atata rautate, nu te mira de ce nu-mi pasa de tine, nu te mira de ce te voi calca in picioare...pentru ca , Eu, mi-am gasit drumul din nou..  si nu incerca sa-mi stai in cale primata pramatie ce esti....
 
FuCk OfF....
 
EM