sâmbătă, 13 iunie 2009

Un cuvânt sau doua....

    Încet încet totul dispare în ceaţă, ce a fost nu va mai fi însă ce va fi are şansă unică de a fi de două ori mai frumos... e ceva ce creşte în tine decand erai copil.. ceva ce ai nutrit în sufletul tău pentru atâta timp şi care încet încet începe să-ţi dicteze fiecare acţiune şi fiecare gând, ciudat însă, cum uneori acest instinct primar te apropie de cineva numai că apoi să te frământe în singurătatea pierderii tale.. foarte relativ şi inexplicabil de cele mai mute ori.

    Nu o singură dată vei pierde ceva în viaţa numai ca să câştigi mai apoi ceva şi mai frumos, asta simt eu acum când văd că ce am deşi nu este ceva nou este cu mult mai liniştitor şi frumos.. nu au loc regretele sau milă, ura sau reavoinţă, e numai loc de iubire, iubire pentru prieteni mei, pentru familia mea şi pentru cei pe care-i voi cunoaşte de acum înainte.. e tot acel ceva ce creşte în tine puţin câte puţin lăsându-ţi însă numai gustul amar uneori că vei ajunge să împlineşti parcă profeţia ursita din naştere... însă prea târziu, nu! nu este prea târziu niciodată să fi fericit sau să zâmbeşti cuiva dimineaţa în zori unei noi zile cărora ochlor tăi îi este dat să o vadă... e ceva sublim în acea primă privire în care îţi dai seama de şansele pe care le poţi avea în fiecare zi...de a face ceva nou , de a cunoaşte pe cineva sau de aţi mulţumi ţie însuţi că eşti la fel şi încă destul de întreg la minte să ştii cum te cheamă şi cine eşti....ştiu! sună puţin aberant ce spun sau de multe ori de neînţeles... dar ce este de înţeles în lumea în care trăim? ca să nu mai zic de universul propriu fiecărui om în care vrea nu vrea se scufunda şi îşi petrece uneori ore întregi dintr-o zi.

    Uneori nu e bine că totul să aibe un sens sau o explicaţie... sunt multe lucrurile care trebuie luate ca atare în viaţa ta şi al căror sens ar trebui să rămână o enigmă. Încearcă să nu mai găseşti aceste răspunsuri care-ţi macina uneori existenta şi-ţi fac multe nopţi albe căci singurul lucru câştigat nu va fi decât o durere de cap şi două cearcăne la ochi.

    Aşa că mă bucur, mă bucur pentru verişoara mea care azi este miresica:P mă bucur pentru fratele meu care am aflat că ştie să danseze chiar bine, mă bucur că am vorbit azi cu mama mea şi m-a făcut să râd ca intotdeuna... mă bucur că sunt în viaţa să văd toate acestea şi să pot să le povestesc mai departe..

Somn uşor copii....

E.M